Nordisk Fastighetsförmedling - Mäklarfirma med tre generationers historik från 1949

Nordisk fastighetsförmedling ett obundet och regionsfritt mäklarföretag!

Det hela började med min farfar Arvid Jönsson som startade Nordisk Fastighetsförmedling 1949. Min far Henry Jönsson började arbeta med Arvid i början av 60-talet för att sedan överta firman 1964, som han drev framgångsrikt till sin bortgång 1982. Jag började jobba i firman med min far 1978.

Vi har gått från Arvids handskrivna kontrakt och Henrys maskinskrivna kontrakt till vår datoriserade värld idag.

Min historik hos andra fastighetsförmedlingar från 2000 till 2013

Jag tog anställning hos Svensk Fastighetsförmedling i februari 2000. I november samma år startade jag ett kontor för dem i Svalöv, som övergick i Länshem i juni 2001 (sedermera Länsförsäkringar Fastighetsförmedling).

Februari 2002 jobbade jag återigen hos Svensk Fastighetsförmedling och startade då upp ett kontor för dem i Kävlinge.

September 2004 var jag tillbaka hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som anställd.

Mars 2007 tog jag över kontoret i Landskrona med mitt företag Nordisk Fastighetsförmedling i franchiseförhållande till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, då även min kollega Anneli Nilsson började sin anställning i företaget.

Från och med mars 2013 förmedlar vi våra objekt igen i egen regi i Nordisk Fastighetsförmedling.

Det är med stolthet, stor kännedom, erfarenhet, respekt för yrket och med fokus på det allra bästa för våra kunder som vi förmedlar våra objekt under Nordisk Fastighetsförmedlings logga.

Obunden och regionsfri mäklare är det bästa för kunden!

Varmt välkomna!

Greger
Registrerad fastighetsmäklare